“O intamplare recenta mi-a zdruncinat fiecare celula si m-a tinut intr-o transa de soc toata ziua.

Este greu de exprimat in cuvinte emotiile puternice care m-au incercat si este bine ca nu le veti putea percepe intocmai in urma a ceea ce veti citi mai jos! Credeti-ma!
Aceasta situatie m-a facut sa tremur de revolta si sa lacrimez pe sub ochelarii de soare pe care nu voiam sa-i dau jos, pentru a nu fi vizibila public starea mea.
Sunt convins ca nu a fost o intamplare sa intalnesc aceasta situatie (fiind perioada in care ma informam din foarte multe surse etice despre subiectul Vaccinare vs. Anti-vaccinare), pentru ca nu cred in intamplari intamplatoare.
Exista un Dumnezeu in Univers care aranjeaza lucrurile in cel mai inteligent mod cu putinta.
Totul se intampla in viata cu un scop, iar in situatia aceasta, de a-mi intari convingerile a ceea ce am studiat TEMEINIC, ca prin prisma aceasta sa ajung sa trag un semnal de atentionare altora sau poate doar unora… depinde de disponibilitatea fiecaruia.
Cine vrea sa-l receptioneze, bine, cine nu, nu… ,,adevarul te va face liber” [asta scrie si in Biblie], este optiunea fiecaruia de a face ceea ce doreste, doar informarea TEMEINICA ar fi bine sa fie OBLIGATORIE, atat

Vineri in 05.05.2017, aprox. ora 10:00 eram la metrou in drum spre job.
Inainte de a ajunge pe peron un tip strain dupa fizionomie cu un copil linistit si cu un chip luminos, de aprox. 3-4 ani de mana, cu o agenda pe care avea specificate 2 adrese de farmacii homeopate, vine si ma intreaba daca pot sa-l indrum sa ajunga la una dintre acestea, prima fiind ,,Homeopata Farm”, Strada Nicolae Caramfil Nr. 32, statia Aurel Vlaicu.
Ii spun ca este in drumul meu spre job, asa ca mergem impreuna avand traseu aproape comun.
Daca pentru un alt cetatean care poate i-ar fi oferit indicatii tipului cum sa ajunga la farmacia respectiva si nimic mai mult, consider ca de aceea mi l-a scos mie in cale pe acest tip.
Faptul ca am putut empatiza, ca am putut afla si intelege situatia, ca revolta aceasta m-a facut sa public acest mesaj spre informarea celor care au urechi sa auda si minte sa inteleaga, de aceea cred ca totul este interventia divinitatii.

In metrou, de la o stare aparent calma, copilasul a inceput sa scoata niste scancete parca de durere, sa-si dea palme si pumni in cap si peste fata, isi lovea cu brutalitate piciorusele unul de celalalt, inrosindu-se gleznele, sandalele ii sareau din picioruse, iar tatal lui incerca sa-l tina ba de maini, ba de picioruse, sa nu se mai autoviolenteze.
Mi-am dat seama ca are o problema copilasul, dar nu realizam ce anume si m-am panicat vazand reactiile brutale ale acestuia care contrastau cu calmul parintelui de a-l tempera, care evident era obisnuit cu acestea.
Alte doamne din metrou care asistau, la randul lor probabil erau mame, lacrimau timid la reactiile copilului si suferinta interioara a tatalui, care se simtea neputincios si resemnat prin atitudinea calma a acestuia.
Este cutremurator sa vezi si mai ales sa simti ca biciul acel soc emotional negativ, iar parintele neputincios in fata situatiei amplifica aceasta suferinta transmisa

Ajunsi la Piata Victoriei unde trebuia sa schimbam metroul pana la Aurel Vlaicu, intuitiv aveam tendinta sa-l intreb pe tata daca a fost cumva vaccinat copilul, DAR nu stiam daca acesta este pro-vaccinuri, iar ca sa nu par ca un sectant impulsiv anti-vaccinuri care incearca sa-i convinga pe altii cu teoriile a ceea ce studiat TEMEINIC, am decis sa am am o abordare prin invaluire.
L-am intrebat pe tata care este problema copilasului?
Din ceea ce mi-a explicat, acesta mi-a raspuns ca dupa ce a facut ultimul vaccin ,,hexavalent”, copilul a dezvoltat un sindrom asemenator cu autismului, care i-a afectat creierul, acesta avand reactii de dilatare in cutia craniana si inducandu-i autoviolentarea.
Dupa acel vaccin parintii au stopat orice vaccin ulterior si nu a vrut sa mai auda de medicina farma de sinteza.
M-a bulversat total cand am auzit asta, pentru ca aveam o presimtire ca ar putea fi cauza unui vaccin, la fel cum mi se intampla sa simt de la o posta mincinosi si escrocii in diverse alte situatii.

Copilasul continua sa aiba aceleasi reactii de autoviolentare, iar o doamna de pe peron care asista, a venit foarte vehementa si indignata catre noi sa ne spuna ca am maltratat copilul, ca suna la politie, ca asa ceva nu este posibil si nu poate sa ramana impasibila la ceea ce vede!
Dupa ce cu greu am incercat sa o temperam si sa-i explicam ca este o cu totul alta situatie decat ceea ce presupunea, spunandu-i ca domnul cauta o farmacie pentru tratamentul copilului, d-ul incerca in engleza sa-i spuna ca este un copil cu probleme in urma vaccinarii, aflam ca si doamna are acasa un copilas bolnav de autism, care si acesta s-a imbolnavit tot dupa vaccinare, ulterior si dumneaei incetand a le mai face pe urmatoarele, ca apoi si aceasta sa adopte medicina homeopata si naturista.
Si asa parintii au inceput sa faca schimb de idei si opinii legate de vaccinare si tratamentele copiilor acestora.
In acele moment ii ascultam pe amandoi si ma uitam la copilasul care intre timp redevenise calm.
Ma simteam coplesit si blocat de tot ceea ce traiam in acele moment, eram in TRANSA la propriu, iar ca sa mai fiu SOCAT inca o data, tipul ne spune ca este DOCTOR si stie cu exactitate ca vaccinul i-a provocat trauma copilului, acesta lucrand intr-un spital din Bucuresti (fiind de origine din Bangladesh si casatorit cu o romanca).

Am coborat impreuna la Aurel Vlaicu, inclusiv doamna care ne-a abordat, si, m-am decis sa-l insotesc pana la farmacie, vazand ca ii era dificil sa se uite pe tel, in agenda cu schita hartii astfel incat sa se ghideze pentru a ajunge la locatie, ci mai mult de atat, trebuia sa-i stapaneasca reactiile copilului, sotia fiind la serviciu in acest timp.
Copilul avea momente in care devenea calm si mergea alaturi de tatal lui ca un copil fara probleme, dupa care alternau momentele de autoviolentare.
Pe drum domnul doctor incepe sa-mi spuna ca vaccinurile contin aluminiu, mercur etc substante neurotoxice etc, ca stie toata coruptia din sistemul farma de sinteza de mii de miliarde de euro, de coruptia medicilor etc, situatii pe care le cunosc si eu la fel de bine in cel mai mic detaliu din diverse surse [inclusiv dedesubturi de culise confirmate de un biochimist care lucreaza in farma de sinteza din America si care mi-a spus ca ,,Se simte in slujba diavolului pentru job-ul pe care il are, ca aceasta industrie mai mult imbolnaveste oamenii, dar nu are ce sa faca pana ce asteia nu se informeaza si nu ajung sa mai fac jocurile acestei industrii”].
Cu toate astea, medicul si-a vaccinat copilul pentru ca nu a constientizat din timp tragicul situatiei, explicandu-mi in engleza, dar nu am reusit sa inteleg toate informatiile.
Imi spunea ca a studiat medicina in Franta, Amsterdam, Ungaria, iar in Europa epidemiile de boli, diabet, autism, cancere etc, sunt pentru ca ne lasam manipulati de ind. farma, iar in Bagladesh incidenta acestor boli este mult mai mica pentru ca sunt o tara saraca care nu prezinta interes pentru companiile farma.
Jocul strategic Big Farma de sinteza este coordonat minutios si extins ca o caracatita.

Deci, trebuie sa ajungem sa ne imbolnavim grav pe termen scurt, alte boli autoimune dezvoltandu-se in timp [vezi efectele secundare pe termen lung din prospectele oficiale: diabet, infertilitate, cancere etc, pana la varsta adolescentei Actionand si Declansand bolile alimentatia chimizata], ca abia apoi sa CONSTIENTIZAM ca nu mai vrem sa le mai facem jocurile acelorasi corporatii care:
-INITIAL ne vor vaccinati
-ULTERIOR otraviti cu mancarea pe care TOT EI o genereaza prin diviziile chimice agricole
-IAR APOI tratati cu medicamentele costisitoare de sinteza ale acelorasi entitati chimice
!!! Desi este flagrant de dubios, sa detii in acelasi timp si Divizii Chimice Agricole [erbicide, fungicide, pesticide, ingrasaminte, antibiotice pentru zootehnie] si Divizii Chimice Farma [vaccinuri, medicamente, aparatura medicala], foarte putini ajung sa faca o corelare de minima logica… iar acestia sunt doar cei bine informati

Abia ulterior informarii AJUNGEM SA NE DORIM: mancare curata, imunizare naturala, tratamente homeopate sau naturiste.
Cam multa suferinta ne da divinitatea pentru a NE TREZI CONSTIINTA si sa ne invatam lectia ca Dumnezeu a creat totul perfect si suficient in mod natural; asta pentru ca NU VREM sa ne informam la timp pentru ca suntem INDOLENTI sau suntem NAIVI si ne lasam MANIPULATI, neinvatandu-ne lectia prin informarea TEMEINICA initiala, care este simpla si fara efecte secundare…
TRIST, TRAGIC DE TRIST…
Asa sa le ajute Dumnezeu celor care cu buna stiinta nenorocesc suflete si vieti pentru banii, putere si functii. AMIN!”

Florin PETRACHE, 7 mai 2017