TU ŞTII CE CONŢINE UN VACCIN?

Bacterii, proteine virale, scualen, polisorbat 20 și 80, tiomersal (etilmercur), fosfaţi de sodiu și potasiu, formaldehidă, antibiotice, hidroxid și fosfat de aluminiu, celule de drojdie, proteină L1 (izolată din celule neuronale), albumină și proteină umană, etc.

Proteina L1
Proteina L1 se găseşte în vaccinurile anti-HPV (Cervarix, Gardasil) şi este izolată din celule neuronale. Au fost găsite prima dată în celule ale şoarecilor. Mutaţiile din proteina L1 sunt cauza a 3 probleme neurologice cunoscute sub acronimul CRASH ( în engleza: corpus callosum hypoplasia, retardation, aphasia, spastic paraplegia and hydrocephalus, în romana: hipoplazie, retard, afazie, paraplegie spastică şi hidrocefalie).

Formaldehidă
Substanţă neurotoxică, distruge ţesutul nervos. În cazul inhalării sau în contact prelungit cu pielea poate produce CANCER, tulburări gastrointestinale sau respiratorii, afectarea ficatului sau a sistemului imunitar.

Tiomersal (etilMERCUR)
Substanţă neurotoxică, distruge ţesutul nervos. Etilmercurul nu este eliminat din corp, ci se acumulează în organe. Poate cauza boli autoimune, AUTISM şi alte tulburări comportamentale.

Hidroxid şi fosfat de ALUMINIU
Substanţă neurotoxică, distruge ţesutul nervos. Studii ştiinţifice au demonstrat că aluminiul produce boli neurologice (demenţă, AUTISM, Parkinson, Alzheimer), boli neuromusculare, sindromul oboselii cronice, boli autoimune, scleroză. Nu există dovezi că injectarea de aluminiu ar fi sigură. Prin injectare corpul absoarbe aluminiul în proporţie de 100%, spre deosebire de ingerare când se absoarbe maxim 1,5%.

Polisorbat 80
Substanţă neurotoxică, distruge ţesutul nervos. Este un surfactant utilizat în medicamente, cosmetice şi mâncare. Se comportă ca un emulgator. Nu a fost testat la inhalare şi ingestie. Este nociv în contact cu pielea. Nu a fost testat în cazul injectării. Polisorbat 80 facilitează transportul spre creier a altor componente din vaccinuri (bacterii, proteine virale, aluminiu, mercur) la creier. Poate cauza probleme de fertilitate, CANCER, mutaţii genetice, probleme cardiace sau probleme ale sistemului imunitar.

Multe vaccinuri sunt produse pe celule de fetuși avortaţi, celule de rinichi de maimuţă și câine, celule embrionare de pui de găină, celule de fluture-de-varză.

Există riscul ca în vaccinuri să rămână ADN uman sau animal. Acesta poate fi încorporat în ADN-ul gazdei şi cauzeză MUTAŢII GENETICE.

– Vaccinul Twinrix Paediatric este produs în celule diploide umane MRC-5 (celule de fetusi avortati)
Vaccinurile Hexacima, Infarix si Rotarix sunt cultivate pe celule Vero (celule de rinichi de maimuta)
– Vaccinul ROR – ProQuad este produs în celule embrionare de pui de găină, în fibroblaşti pulmonari umani diploizi WI-38 (celule de fetusi avortati) si în celule diploide umane MRC-5 (celule de fetusi avortati)
– Vaccinul ROR – M-M-RVaxpro este produs în celule embrionare de pui de găină si în fibroblaşti pulmonari umani diploizi WI-38 (celule de fetusi avortati); vaccinul poate conţine albumină umană recombinantă (AUr)
– Vaccinul ROR – Priorix este produsîn celule embrionare de pui de găină si în celule diploide umane MRC-5 (celule de fetusi avortati)
– Vaccinul Cervarix (anti-HPV) contine proteine produse pe celule Hi-5Rix4446 (celule de fluture-de-varza)
– Vaccinul Optaflu este propagat in celule Madin Darby Canine Kidney (MDCK) (celule de rinichi de caine).

TU ŞTII CE REACŢII ADVERSE AU VACCINURILE?

Limfadenopatie, angiodem, paralizie, nevrită, sindrom Guillain-Barre, scleroză multiplă, neuropatie, encefalită, encefalopatie, meningită, convulsii, artrită, infecţii ale tractului respirator superior, trombocitopenie, reacţii anafilactice şi alergice, hipotonie sau hiporeactivitate, bronşită, apnee, dermatită, infecţii ale urechii medii, pierderea poftei de mâncare, plâns anormal, conjunctivită, diaree, vărsături, infecţie sau inflamare a creierului, măduvei spinării şi a nervilor periferici, encefalomielită acută diseminată, etc.

Conform prospectelor, până la vârsta de 1 an fiecare copil va avea în medie 1,7 reacţii adverse și 1 din 77 copii va avea reacţii adverse grave și foarte grave!

În S.U.A. mai puţin de 1% din reacţiile adverse sunt raportate.
Cum ai putea să îţi dai seama dacă un vaccin este sigur atunci când efectele adverse nu sunt declarate?

Citeşte prospectele! Cunoaşte riscurile!

ADITIVII TOXICI DIN VACCINURI AU LEGĂTURĂ CU: diabet tip 1, epilepsie, leucemie, ticuri, boli autoimune, ADHD, întârzieri de dezvoltare, sindromul colonului iritabil, alzheimer, astm, întârzieri de vorbire, artrită, leziuni ale creierului, eczeme, sindromul morţii subite la sugar, autism, fibromialgie, cancer, alergii alimentare, lupus, etc.

Informează-te! Citește articole, mărturii, studii, cărti de specialitate, vizionează documentare!