Raport de analiză metagenomică privind eșantioanele de vaccin

Asociația Corvelva, asociație venețiană cu tradiție istorică pentru susținerea libertății vaccinale, a comandat analizele contaminării biologice în unele loturi de vaccinuri comercializate în prezent în Italia, în cadrul unei entități științifice cu înaltă calificare și specializată în secvențierea materialului genetic.

Rezultatele acestor analize sunt puțin spus îngrijorătoare și ne simțim obligați să le împărtășim și să le punem la dispoziție pentru reflecțiile pe care fiecare dintre noi le poate face cu privire la sloganul incontestabil „siguranța și eficacitatea totală a vaccinurilor”, care pare să fi devenit cel mai repetat slogan în ultimul timp.

Activitatea pe care o desfășurăm confirmă rezultatele prezentate în raportul final al Comisiei parlamentare de anchetă „Uranio Impoverito” din ultima legislatură, referitor la componentele vaccinurilor și, în special, la contaminanții prezenți. Rezultatele analizelor efectuate demonstrează prezența ADN-ului fetal uman provenind dintr-un genom integral, care depășește limitele pe care EMA și FDA le-au sugerat comunității științifice și modificări genetice în raport cu tulpinile pe care producătorii le indică în fișa tehnică a vaccinului.

În prima fază a analizei noastre, putem afirma acum că:

1. Vaccinul „MMR Vax Pro” (trivalent rujeolă-oreion-rubeolă) al MSD Vaccins nu conține urme de ADN fetal uman peste limită sau variante genetice ale antigenelor vaccinale; acest lucru confirmă posibilitatea de a produce vaccinuri fără contaminanți biologici.

2. Vaccinul „Priorix Tetra” (vaccin cuadrivalent, rujeolă-oreion-rubeolă-varicelă) al GlaxoSmithKline prezintă cantități de ADN fetal uman de aproximativ 140 de ori mai mari decât limita maximă de 10 nanograme și 140.000 de ori mai mari decât limita minimă de 10 picograme. Limitele indicate atât de FDA (în documentul de informare din 19 septembrie 2012: Vaccinuri și produse biologice conexe din cadrul ședinței comisiei consultative), cât și de către EMA în răspunsul la întrebările noastre privind limitele cantitative ale contaminării cu ADN din liniile celulare.

3. Același vaccin „Priorix Tetra” nu prezintă, așa cum ar trebui, variante genetice ale virusului atenuat al rujeolei, dar prezintă 4 mutații ale genomului virusului atenuat al varicelei (Human herpesvirus 3) și 1 mutație a genomului virusului atenuat al oreionului (Jeryl-Lynn). Variantele genetice ale antigenelor vaccinale pot modifica semnificativ atât siguranța, cât și eficacitatea vaccinului, iar apoi pentru a lua în considerare produsul conform, tulpina de virus atenuat din vaccin nu trebuie să prezinte mutații în raport cu cele de referință recomandate de producător.

4. Vaccinurile „Infanrix hexa” (hexavalent diftero-tetano-pertussis acelular-poliomielitic-Haemophilus B- hepatitic B) și „PolioInfanrix” (monovalent poliomielită) de la GlaxoSmithKline conțin o cantitate de ADN viral de poliovirusuri sub limitele de detecție prin deep sequencing; acest lucru înseamnă că prezența antigenei vaccinale a poliomielitei este îndoielnică și, prin urmare, imunizarea împotriva acestei patologii nu poate fi garantată.

5. Vaccinul „Measles vaccine live B.P.” (monovalent pojar) prezintă 6 mutații în genomul virusului rujeolic Edmonston Zagreb. Aceste date nu garantează nici siguranța, nici capacitatea de imunizare a vaccinului.

6. Vaccinul tifoidic „Vivotif” de la PaxVax, din motive inexplicabile, prezintă 8% ADN uman. Vivotif ar trebui să conțină numai tulpina viu atenuată de salmonela denumită Salmonella Typhi Ty21a, astfel încât prezența ADN-ului genomic uman nu este justificată.

7. Vaccinul tifoidic „Vivotif” prezintă 154 mutații genetice în raport cu secvența de Salmonella Thyphi Ty21a declarată în bazele de date publice ca o secvență a tulpinii vaccinale. Aceste date sunt foarte îngrijorătoare cu privire la siguranța și eficacitatea vaccinului.

Se subliniază faptul că, în ceea ce privește prezența contaminării cu ADN străin, agențiile de reglementare nu furnizează date de siguranță privind prezența variantelor genetice ale antigenelor vaccinale, prin urmare nu se cunoaște modul în care mutațiile genetice găsite pot modifica capacitatea infecțioasă a virusului vaccinului atenuat și răspunsul sistemului imun la vaccinare, atât din punctul de vedere al eficacității, cât și din punct de vedere al răspunsurilor patologice (autoimunitate).

Rezultatele analizelor vor fi raportate atât Agenției italiene pentru medicamente, cât și Istituto Superiore di Sanità și trimise Guvernului, precum și producătorilor și vor fi utilizate pentru a întocmi rapoarte care pot conduce la deschiderea de investigații aprofundate pentru a verifica siguranța reală (nedogmatică) a ceea ce este injectat copiilor noștri pe baza unei obligativități legislative.

Ceea ce nu a fost bine înțeles de forțele politice, de producătorii de vaccinuri și de agențiile de reglementare responsabile cu o activitate de control foarte dubioasă, este determinarea noastră. Într-o lume interconectată la nivel global, dacă organele responsabile cu controlul „medicamentelor și vaccinurilor” nu efectuează procedurile corecte de verificare a calității, ci acceptă datele pe baza unui „pact de încredere” între comunitatea științifică și producători, noi, părinții, ne vom constitui terțe părți pentru controlul calității extinse și progresive a fiecărui medicament și vaccin existent pe piață, nu numai în ceea ce privește contaminarea biologică, ușor de investigat cu tehnologiile disponibile în prezent, cum ar fi „next generation sequencing” utilizată de noi, ci și cu privire la alte componente prezente, pentru a aduce claritate cu privire la produsele farmaceutice care, până în prezent, nu au studii complete și definitive privind siguranța sau eficacitatea lor.

A afla în anul 2018 că unele dintre aceste vaccinuri au niveluri semnificative de contaminanți biologici și mutații genetice, care le pot compromite eficacitatea și siguranța aruncă o îndoială îngrijorătoare cu privire la toate organismele de control, în special datorită faptului că vaccinurile nu sunt toate la fel: unele nu prezintă contaminanți, iar altele până la 140 de ori peste limitele recomandate.

Va fi responsabilitatea noastră de a disemina aceste rezultate la nivel extins și de a cere ca toate măsurile de precauție să fie luate pentru a ne asigura că sănătatea cetățenilor este protejată de eventualele prejudicii.

Asociația Corvelva
Padova, 8 iulie 2018


NOTĂ: documentele originale sunt materiale protejate printr-un contract de confidențialitate cu laboratorul de analiză. Toate documentele vor fi atașate expunerilor pe care Asociația Corvelva le va prezenta prin intermediul avocaților săi.


Analiza rezultatelor:

Sursă articol și document analize: https://www.corvelva.it/speciali-corvelva/analisi/vaccingate-5-su-7-vaccini-analizzati-non-sono-conformi.html
Traducerea în limba română a fost realizată de firmă de traduceri AUTORIZATĂ.

Articolul poate fi preluat doar cu precizarea surselor!

Să nu uitam nici de acest studiu foarte important: Reziduuri de metale găsite în vaccinuri